2e dag ewoi - Reisverslag uit Lodwar, Kenia van patrice ahlers - WaarBenJij.nu 2e dag ewoi - Reisverslag uit Lodwar, Kenia van patrice ahlers - WaarBenJij.nu

2e dag ewoi

Blijf op de hoogte en volg patrice

03 Juli 2013 | Kenia, Lodwar

Gisteren hebben we weer een aantal kinderen goed bekeken en nagedacht over aanpassingen die gedaan kunnen worden.
De middag hebben we besteed aan het maken van een "behandelplan"
waarin we een aantal aandachtspunten hebben beschreven, hoe je dit kind het beste eten en drinken kunt geven, hoe je hem/haar het beste kunt tillen en dragen. Dit gaan we zaterdag in een workshop doornemen met de leidsters. De leidsters zijn geintereseerd in de ideeen die we hebben en zijn bereid om het te proberen. Zo wassen ze de kinderen in een betonnen gootsteen, dit gaat prima met de kleintjes maar met de wat grotere is het lastig. Met een antislipmat op het rechte gedeelte van het "aanrechtblad" kunnen ze de kinderen nu liggend douchen, dit werkt heel goed, het werd gelijk uitgeprobeerd, ze zijn er erg blij mee.

• 04 Juli 2013 - 11:02

Beatrijs Mentzel:

Wat leuk om jullie zo te volgen! Goed bezig, zeg. Lekker praktisch oplossingen zoeken. Veel succes. Zorg ook goed voor jezelf! lieve groet, B.